Wie zijn wij

Maaltijden en maaltijdcomponenten maken die weer smaken zoals het hoort. Dit doen wij o.a. door elke dag met frisse doch kritische blik toe te zien op ons productieproces. We voeren continue zelf kwaliteitscontroles uit. We werken met een kleine en hechte groep professionals en de lijnen in het bedrijf zijn kort. Dit alles helpt er aan mee dat wij vrijwel geen klachten ontvangen.

De Maaltijd van de Toekomst

Doordat biologisch geteelde planten en dieren de tijd te krijgen om te rijpen, zonder allerlei kunstmatige ingrepen, hebben de eindproducten veel meer smaak. Wij werken met seizoensproducten, zo veel mogenlijk uit eigen land. Hierdoor zijn niet alle producten het hele jaar door te verkrijgen. Maar is dit ook niet weer net als vroeger? Andijvie in de zomer en boerenkool in de winter!

Voor wie

Diverse zorginstellingen, winkels, bedrijfscatering & horeca locaties rekenen we tot onze klantenkring.
Ons assortiment producten is afgestemd op de behoefte van deze doelgroepen. De meeste producten zijn in verschillende verpakkingsgroottes te leveren. Ook hebben wij reeds van een heel aantal producten de big 8 voedingsanalyses!

Behoort u niet tot een van deze groepen, maar heeft u wel interesse in onze producten neem dan gerust contact met ons op!

EKO keurmerk

Biologische producten zijn niet alleen herkenbaar aan de aanduiding ‘biologisch’, maar vaak ook aan het EKO-keurmerk. Om een product ‘biologisch’ te mogen noemen, moet de productie aan bepaalde wettelijke eisen voldoen. op de naleving daarvan vindt toezicht plaats. Biologische producten en het productieproces worden streng gecontroleerd door Skal, dit is de certificerende instelling voor biologisch producerende bedrijven. Ons Skal-nummer is 025390

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)